Zo start je vandaag nog met € 50 startgeld

Zo start je vandaag nog met € 50 startgeld

Je hebt Kendu gedownload en die 50 startgeld ligt nog op je te wachten. Dat weet je, maar het kost je even tijd om je account af te maken. Lees hier hoe je die tijd kunt creëren om het te regelen, we denken graag met je mee.

#1 Creëer een moment voor jezelf

Je bent druk en de registratie voor Kendu kost je ook nog eens 20 minuten. Die tijd moet je maar net vrij hebben. Onze tip: plan een momentje, pak een lekkere espresso en je bent er zo doorheen. Dan heb jij je financiële zaken in elk geval op orde. Daarna nemen onze experts het volledig van je over en heb jij weer tijd voor andere dingen.

#2 Start Kendu en leg klaar...

Zit je net lekker in de flow, alles onder controle. Maar dan heb je je paspoort nodig, en dat ligt weer net in die kast boven op zolder. Moet je de trap weer op. Ai ... daar kunnen we je helaas niet bij helpen. Wel kunnen we je een handig lijstje geven met spullen en informatie die je nodig hebt:

  • paspoort of ID
  • adresgegevens
  • kennis van je huidige financiële situatie (inkomen, uitgaven, bezittingen en schulden etc.)
  • financiële ambitie
  • rekeningnummer van je betaalrekening.

#3 Pak een grote ambitie in kleine stapjes aan

Door grote financiële ambities die ver in de toekomst liggen, kun je je overweldigd voelen. Met Kendu kun je al starten vanaf € 50, krijg je inzicht in je financiële ambities en word je begeleid met tips/updates om op koers te blijven. Bekijk het doelbedrag voor je financiële ambitie niet als een groot geheel, maar begin gewoon aan het eerste deel. Daarna zet je de volgende stap en zo ga je door tot je je financiële ambitie hebt bereikt. Let op, beleggen kent risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

#4 Hapklare brokken

Als je bent ingelogd op je Kendu account, dan zie je de invulbare onderdelen om je account af te maken. Zo zorgen we ervoor dat je kunt afstrepen wanneer je ze hebt gedaan, dat geeft altijd een lekker gevoel. Wanneer je een onderdeel af hebt, kun je ook even pauze nemen om bijvoorbeeld je vriend(in) te bellen over wat jullie die dag nog gaan doen. Zonder dat je helemaal opnieuw moet beginnen met het invullen van je account.

#5 Focus je op het resultaat van de acties

Focus je op het resultaat van al jouw acties. Uitstelgedrag gaat altijd over acties van taken of doelen. Denk bij alles wat je wilt doen aan het eindresultaat. Geld opzijzetten is minder leuk om te doen dan van een mooie uitbouw van je huis genieten en een blije partner in de ogen kijken. Dus bedenk wat je wilt bereiken en schets deze uitkomst mentaal in heldere beelden.

#6 Durf hulp te vragen

Als je een grote taak tot een goed einde moet brengen, krijg je soms het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. En hierdoor zie je er nog meer tegenop en ga je de taak uitstellen. Maar het is niet nodig om altijd alles zelf te doen. Maak gebruik van de kennis van experts en manieren die jou motiveren om op koers te blijven.

#7 Leg je deadline voor een ambitie vast

Herken jij dat ook? Je spreekt met jezelf af dat je een verslag over 3 dagen af wilt hebben, maar een week later heb je er nog niks gedaan. Tip: beloof je deadlines aan je collega, partner, klant of als het om een financiële ambitie gaat: in de Kendu app. Als jij een concrete toezegging doet, is de kans op uitstellen veel lager. Kendu begeleidt en informeert je vervolgens om echt te werken aan je financiële ambitie.

Kortom: gewoon beginnen, uitstellen kan altijd nog ;) Kom je er echt niet uit, dan helpen we je uiteraard graag op weg. Je kunt ons een e-mail sturen of app ons via 06 - 57 33 40 42. We zijn bereikbaar voor je op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.

Start vandaag