We begrijpen dat de keuze om je geld te laten beleggen niet zomaar is gemaakt. We delen daarom graag ervaringen van anderen en feiten met je. Zo kun je een betere afweging maken of je gaat beleggen bij Kendu.

Kendu review Finner

"Kendu biedt uitstekende mogelijkheden op een laagdrempelige manier kennis te maken met beheerd beleggen, waarmee u met kleine bedragen kunt beleggen zonder daar verder omkijken naar te hebben" - Finner, 2019

Finner waardeert Kendu in haar review met een hoog aantal sterren: 4! Ons risicobeleid krijgt zelfs 5 sterren. En daar kunnen we trots op zijn, want Finner is het grootste vergelijkings- en adviesplatform voor beleggers in Nederland.

Een aantal feiten op een rij:

  • Kendu is een initiatief van ABN AMRO
  • Starten is al mogelijk v.a. 50 inclusief handige tips via de app
  • De app is al meer dan 35.000 keer gedownload
  • IEX Gouden Stier Publiekprijs ABN AMRO Profielfondsen 2 en 6

Zo werkt de beoordeling van Finner

Finner (voorheen Beleggingsmatch) vergelijkt meer dan 140 vermogensbeheerders op 72 punten. Finner controleert bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordeelt de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleert de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur.

Elke partij wordt gratis opgenomen in de vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt, krijgt de partij een beoordeling. Zo beloont Finner partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid. Kendu is naar Finner toe een stuk transparanter, in vergelijking tot Peaks, over zaken als beleggings- en risicobeleid en rendement. Vandaar ook de hogere beoordeling van vier sterren (Finner, 2019).

Bekijk de Kendu review van Finner

Je geld laten beleggen met Kendu

Kendu is een initiatief van ABN AMRO en maakt gebruik van de ruim 200 jaar ervaring van de bank. De app is beschikbaar voor zowel klanten als niet-klanten van de bank. Beleggen kent risico's. Je kunt je inleg verliezen.

Start vandaag met Kendu